Be smart, Be beautiful, Be Color!

Be smart,
be beautiful,
be color!

Bij B-color kan je onder de noemer B-party ook terecht voor je kinderfeestjes, sweet 16, knutselsessies, vrijgezellenfeestjes, teambuilding en nog veel meer. Het aanbod is steeds op maat en prijzen kunnen dan ook wel eens variëren


De activiteiten zijn voorzien voor groepen van max. 8 personen en duren gemiddeld 2 tot 3 uur. De "rode" draad in onze activiteiten is uiteraard kleur!


Surf naar onze Facebookpagina voor foto's en filmpjes van voorbije activiteiten.


Neem contact op met vragen of voorstellen.

10.000-stappenwandeling


Time-out nodig of een gezellige, gezonde wandeling die net dat extra heeft?


We stippelen een mooie wandeling voor je uit in en rond Heusden-Zolder van ongeveer 10.000 stappen.


We plannen enkele tussenstops om allerlei weetjes te vertellen rond kleur in de natuur, voeding, kleding, je interieur, ...

Daarbij verwennen we je met een lekkere soep en enkele kleine proevertjes.


Prijs: 7 euro per persoon. 


Mogelijkheid om dit te combineren met een creatieve workshop of ontbijt zijn bespreekbaar.


Ideaal als bedrijfsuitstap of met familie of vrienden.

Knutselen of workshop voor kinderen


Welk kind houdt er nu niet van knutselen? Ze zitten nog boordevol creativiteit en hebben een grenzeloze fantasie. 


Heb jij als ouder weinig tijd of wil je even tijd voor jezelf, dan zijn deze workshops zeker een win-win. Het is ook mogelijk om als ouder gelijktijdig een kleur-of stijlanalyse te laten doen, terwijl je kinderen deelnemen aan een workshop op maat!


Prijs: 15 euro per kind.

Max. 8 kinderen.

VerjaardagsfeestjesEen verjaardagsfeestje waarbij we back to basics gaan. Het thema kiest je kerel of kleine meid zelf, al helpen we je uiteraard met kiezen. Er kan worden geknutseld of gepuzzeld en natuurlijk gespeeld!


Foto's en een filmpje van een recent unicorn-feestje (6 jaar) zijn terug te vinden op onze facebookpagina. Ook voor jongens zijn aangepaste activiteiten mogelijk (bv. spionnen, piloten,...)


Prijs: 15 euro per kind.

Max. 8 kinderen,

Kleuren voor volwassenen

Kleuren voor volwassenen is al even in. Het is een zeer ontspannende creatieve bezigheid!


In deze workshop wordt er uiteraard gekleurd. Wil je met een mandala aan de slag dan kan dat, wil je leren een portret te kleuren, dan kan dat ook en krijg je kleurtips en advies. Je kan tijdens de workshop heel wat materiaal testen, waaronder watercolor pencils, blending fluids, duurdere en goedkope potloden, pastelkrijtjes en pastelpotloden enz.


Wist je trouwens dat de kleuren die we kiezen worden beïnvloed door ons gemoed? Wat je gemoed ook is, je gaat ontspannen weer naar huis!

Sweet 16 of vrijgezellenavondje

Uiteraard wordt de jarige tiener extra verwend tijdens de workshop!


Als tiener draait alles om imago. Je bent op zoek naar je identiteit, naar een cool imago en je wil er natuurlijk hip en trendy uitzien. Deze activiteit is dan ook volledig op maat van jonge dames (of heren) die op zoek zijn naar het juiste advies.


Een Sweet16 party is een stijlvolle en kleurrijke manier om een jarige tiener te verwennen met een feestje waar hij of zij nog lang de vruchten van kan plukken!  

Oliefolie


Oliefolie is een kleine witte olifant met paarse stippen. Ondanks zijn grote oren kan hij niet goed horen. Hij wordt uitgelachen door Karel Kameel, maar gelukkig is er nog zijn vriend Timo Tijger.


Wanneer Karel Oliefolie weer eens 'oliedom' noemt, laat de kleine olifant zien dat hij juist heel erg slim is en iedereen uniek is en zijn eigen talenten heeft.


Een verhaal, geschreven door Els Engelen, voor kleuters vanaf 3 jaar over pesten, hoogmoed, vriendschap en respect. Tijdens deze activiteit kruipen we met kinderen in de huid van de dieren en beleven we samen met oliefolie heel wat avonturen.