Be smart, Be beautiful, Be Color!

Be smart,
be beautiful,
be color!

Deze pagina is nog in opbouw, maar lees alvast de reactie van een proefkonijn op het gebruik van de PSIO-bril!Ik voelde me steeds dieper wegzakken, al bleef ik bewust van mijn omgeving. Mijn ademhaling vertraagde aanzienlijk en plots was ik helemaal zen! Wat een ervaring!

Wendy Danko - proefkonijn

“Ik wist al min of meer wat ik kon verwachten, stond open voor deze nieuwe ervaring, maar was vooraf toch een beetje sceptisch. De PSIO-bril heeft nl. zo zijn voor en tegenstanders. Ik ben hoogsensitief én heb chronische hoofdpijn, dus ik was zeker wat bezorgd om de lichtflitsen. 


In een heerlijke stoel, onder een zacht dekentje, 
 heeft Els me de discovery sessie laten testen, waarbij je een inleiding krijgt over de effecten. Na de korte inleiding, waarbij je al kan genieten van zeer aangenaam licht en kleur, begint een ontspanningssessie. 


Via de koptelefoon begint een aangename stem een verhaal te vertellen en even later begint diezelfde stem in je andere oor een ander verhaal te vertellen. Vreemd genoeg ontspant dit en is het helemaal niet storend. Ondertussen laat de bril je kleurflitsen zien, die verschillen wanneer je je ogen open houdt of sluit. Met de ogen dicht vond ik het meest aangenaam. Ik voelde me steeds dieper wegzakken, al bleef ik bewust van mijn omgeving. Mijn ademhaling vertraagde aanzienlijk en plots was ik helemaal zen! Wat een ervaring! 


Deze sessie duurde zo’n 15 min. maar korte sessies, powernaps, concentratieverhogende en creativiteitsstimulerende (wat een woorden) sessies zijn er ook. Voor iemand als mij is de psio-bril gewoon hét middel om te ontspannen. 


Als hoogsensitief persoon hou ik niet van massages door anderen, ik mag om medische redenen niet in een sauna, geleide medidatiesessies met anderen werken niet, thuis mediteren lukt gewoon niet... en nu... 10 min en ik was weg! Zalig!!”


Wil je net als ons proefkonijn volledig tot rust komen, surf dan even naar de aanbodpagina voor informatie over de prijs.