Be smart, Be beautiful, Be Color!

Be smart,
be beautiful,
be color!

Je leert op een andere manier naar kleding kijken dan je gewend was. Je weet hoe je voor de dag moet komen. Een boost voor je zelfvertrouwen! 

Tamara Trekels over haar ervaring bij B-color

Kleur- en stijlanalyse: laat de beste versie van jezelf zien!

Ken je dat gevoel dat enkel je lievelingsoutfit je kan geven? Als je dat draagt voel je jezelf een stuk zelfzekerder en je omgeving overlaadt je met complimentjes: “Wat zie jij er stralend uit vandaag!” of “Die kleur flatteert je echt.”


Met de juiste kleuren en de juiste stijl voor jouw uiterlijk, lichaamsvorm en persoonlijkheid, laat je de beste versie van jezelf zien. 


Maar welke kleuren en stijl laten je nu precies stralen? Dat is de vraag die ik voor jou kan beantwoorden! Samen kijken we naar welke kleuren mooi staan. Ik vind het belangrijk dat je het zelf ook ziet, zodat je het kan gebruiken bij het shoppen.

Je krijgt van mijn tips en tricks die je voor de rest van je leven kan gebruiken.


Door de Corona-maatregelen is het nu niet zo evident om een kleuranalyse 'live' aan te bieden. Je kan wel een online kleurgesprek aanvragen via Zoom, Whatsapp, Messenger, ... Hierbij gaan we samen op zoek naar welk seizoenstype je bent en hoe je je kleding hierop kan aanpassen. Voor meer informatie over een online-gesprek, aarzel niet om contact met me op te nemen. Dan leg ik het verder uit hoe het in zijn werk gaat.Hoe verloopt een kleur- en stijlanalyse?

Wil je weten hoe een kleur- en stijlanalyse er praktisch aan toe gaat, dan krijg je in in dit filmpje alvast een voorproefje...