Be smart, Be beautiful, Be Color!

Be smart,
be beautiful,
be color!

Kleuranalyse

Boek je een persoonlijke kleuranalyse, dan gaan we samen op zoek naar je seizoenstype: lente, zomer, herfst of winter en naar het kleurenpalet dat het best bij je past. Ik leer je ondertussen koele en warme kleuren van elkaar onderscheiden en toon je aan de hand van heel wat doeken dat elke kleur wel in een tint bestaat die het meest aansluit bij jouw unieke kenmerken. Hierbij kijken we naar de ondertoon van je huid, je haar en je ogen. Zo vinden we samen de topkleuren die je persoonlijkheid extra in de verf zetten.


Je hebt de mogelijkheid om achteraf een kleurpasje aan te kopen, zodat je bij het shoppen alvast niet meer met miskopen naar huis gaat.


Wie straalt aan de buitenkant gaat ook stralen aan de binnenkant en voelt zich beter en dit werkt dan ook weer omgekeerd natuurlijk!  Je investeert dus niet enkel in je uiterlijk, maar in jezelf!


Een kleuranalyse duurt ongeveer 2 uur. Wil je graag je na een kleuranalyse je kleerkast opruimen? Da kan je me voor een vervolgsessie garderobeplanning boeken. Prijzen kan je terugvinden op de overzichtspagina met  het aanbod.

Duo-kleuranalyse

Met twee is misschien leuker dan alleen? Wie graag moeder, vader, vriend(in), zoon, dochter… meebrengt kan een duo-analyse boeken. Zeker handig als dit net de persoon is die je graag meeneemt wanneer je gaat shoppen!


Een duo-analyse verloopt min of meer zoals een gewone analyse. We starten met een gezamenlijk intakegesprek, waarbij ik jullie meer vertel over kleur. Daarna doe ik bij elk van jullie een afzonderlijke kleuranalyse, bespreken we welk seizoenstype jullie zijn en bepalen we jullie individuele topkleuren. 


Een duo-analyse is altijd leuk. Jullie kunnen meekijken en het effect van de kleuren bij elkaar zien en bekijken elkaar zo eens van een andere kant. Uiteraard leer je elkaar dan ook beter kennen. 


Een duo-analyse duurt ongeveer 3 uur. Prijzen kan je terugvinden op de overzichtspagina met het aanbod.

Wist je dit al over...

Volg ons op Facebook.  Hier vind je regelmatig interessante weetjes of leuke foto's van bestellingen e.d.