Be smart, Be beautiful, Be Color!

Be smart,
be beautiful,
be color!

Reacties van klanten

Het was een superleuke, heel ontspannende ervaring! Els is een hele toffe gastvrouw en doet de kleurenanalyse heel professioneel en toegewijd,met hart en ziel. Het is een echte aanrader om te doen!.
Sara M. over de kleuranalyse

Al jaren laat ik mij bij het shoppen leiden door mijn gevoel. Als ik thuis kwam, had ik vaak het gevoel een miskoop te hebben gedaan. Na een kleurenanalyse bij Els is dat helemaal veranderd. Als ik nu ga winkelen, hou ik het advies van Els in mijn achterhoofd en neem ik mijn kleurenpaspoort mee. Door haar warme, goedlachse en geïnteresseerde persoonlijkheid stelt Els je meteen op je gemak in het bijzijn van een tasje koffie. Na een analyse weet je perfect welke kleuren wel en niet bij je passen. Het is een bijzonder cadeau voor jezelf en een investering voor het leven! Je leert op een andere manier naar kleding kijken dan je gewend was. Je weet hoe je voor de dag moet komen. Een boost voor je zelfvertrouwen! Ik kan het iedereen aanraden!

Tamara T. over de kleur- en stijlanalyseSuperleuke ervaring, zeker een aanrader!

Krista R. over de duo-kleuranalyseHeel fijne voormiddag gehad bij de kleuranalyse... Je wordt heel fijn in een superleuk en warme praktijk ontvangen. Els neemt rustig de tijd... Zalig... Je voelt je dadelijk op je gemak. Heel warme en lieve aanpak en toch professioneel en bovendien valt de prijs ook nog mee t.o.v. vergelijkbare aanbieders.
Loes V. over de kleuranalyse
Ik voelde me steeds dieper wegzakken, al bleef ik bewust van mijn omgeving. Mijn ademhaling vertraagde aanzienlijk en plots was ik helemaal zen! Wat een ervaring!

Wendy D. over de PSIO-bril