Be smart, Be beautiful, Be Color!

Be smart,
be beautiful,
be color!

Stijlanalyse

Gisteren een fijne shopervaring gehad met Els van B color, op zoek naar een trouwkleed. Eerlijk advies, altijd met de glimlach en nooit opdringerig. Els gaf me meteen een goed gevoel, ik mocht helemaal mezelf zijn!

Lien Molemans

Tijdens een stijlanalyse gaan we op zoek naar jouw stijlkenmerken. Zo bekijken we de vorm van je gelaat en krijg je advies over mogelijke kapsels, juwelen en accessoires zoals bv. een brilmontuur.


We bepalen ook jouw lichaamsvorm en kijken naar de verhoudingen tussen je schouders, taille en heupen. Heb je een A-model of ben je eerder een zandloper? Welke kleding zet jouw troeven in de verf? Welke belijning, print, stof, lengte, accessoires e.d. kies je best? Ik leg het je allemaal uit in een stijlanalyse en laat het zien aan de hand van voorbeelden, zodat je het zelf leert toepassen. 


Vervolgens gaan we de gepaste stijl van kleding aanpassen aan je persoonlijke situatie en aan jouw persoonlijke voorkeur. Ben je meer een romantisch type of val je voor de klassieke look? Wat draag je best op de werkvloer?


Wil je me graag achteraf mee om te gaan shoppen? Een personal shopping kan op aanvraag. Je kan ook een stijlpaspoort aankopen als extra geheugensteuntje.


Een stijlanalyse neemt ongeveer 2 uur in beslag en volgt best op een kleuranalyse. Een combi-pakket kleur- en stijl is ook een optie. Prijzen kan je terugvinden op de overzichtspagina met het aanbod.