Be smart, Be beautiful, Be Color!

Be smart,
be beautiful,
be color!

Een workshop kleur en stijl is een leuke interactieve sessie waar je meteen de vruchten van plukt. De workshop kan op heel wat manieren worden ingevuld. Samen met de klant ga ik op zoek naar de beste invulling en organiseer ik een workshop op maat! Elke workshop duurt ongeveer 3 uur. Het aantal deelnemers wordt beperkt tot 8 en de workshop kost 40 euro per persoon. Hieronder vind je alvast drie mogelijke activiteiten:

Workshop met vrienden of vriendinnen

Gezelligheid en fun


Tijdens de workshop krijgen de deelnemers meer uitleg over de kleuren binnen de seizoenstypes en over warme en koele kleuren.  


De workshop is interactief. De deelnemers mogen (onder begeleiding) bij elkaar bepalen welke kleuren passend zijn, of de andere eerder met goud (warm) dan wel met zilver (koel) staat enz. Ook de verschillende lichaamsvormen komen aan bod. Tips om te gaan shoppen krijgen de deelnemers ook mee. 


De kracht van kleur en stijl op de wervloer

Do's en don'ts 

Hoewel blauw en grijs populaire kleuren zijn, is niet voor iedereen de meest gepaste kleur om professioneel over te komen. En toch... is er een tint binnen deze kleuren die je wel doet stralen. En wat als je het "poppy-type" bent dat graag spetterende kleuren draagt? 

Deelnemers krijgen uitleg over de kleuren binnen de seizoenstypes en over warme en koele kleuren.  De workshop is interactief. De deelnemers mogen (onder begeleiding) bij elkaar bepalen welke kleuren passend zijn, of de andere eerder met goud dan wel met zilver staat enz. Ook de verschillende lichaamsvormen komen aan bod. 

Vrijgezellenfeestje voor vrouwen én mannen 

De bruid(egom) in kleur


Uiteraard worden bruid of bruidegeom extra verwend in deze workshop. 


Tijdens de workshop krijgen de deelnemers meer uitleg over de kleuren binnen de seizoenstypes en over warme en koele kleuren.  De workshop is interactief. De bruid of bruidegom staat centraal en de deelnemers mogen mee  bepalen welke kleuren passend zijn, of de bruid/bruidegom eerder past met goud dan wel met zilver enz. Ook de verschillende lichaamsvormen komen aan bod. Tips om te gaan shoppen krijgen de deelnemers ook mee.